1. Afkoelingsregeling

U mag tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling voor kopen op afstand. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de bankrekening of creditcard die u heeft gebruikt voor de aankoop.

Uw retourzending kan alleen geaccepteerd worden indien de producten compleet, ongeschonden, ongebruikt (niet gemonteerd geweest) en in de originele verpakking door ons worden ontvangen. Alle portokosten zijn voor uw rekening.

Wanneer u de bestelling ontvangt dient u deze direct te controleren. Mocht één van de producten die u heeft ontvangen afwijken van het door u bestelde product dan kunt u het uiteraard aan ons retourneren. Roger Trading zorgt er dan voor dat het juiste product zo snel mogelijk alsnog bij u wordt afgeleverd. Neem verkeerd geleverde producten niet in gebruik! Alleen ongebruikte en ongeschonden producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Roger Trading is echter niet verplicht het product te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen. Wij wijzen er bij deze op dat alle afbeeldingen op onze website slechts dienen ter illustratie, en het te ontvangen product er dus (iets) anders uit kan zien. Uiteraard spannen wij ons in om alleen afbeeldingen te plaatsen die het product tonen zoals het is.

Wanneer een door ons geleverd product beschadigd is of niet werkt zoals u mag verwachten dan wordt dat uiteraard kosteloos door ons omgeruild voor een deugdelijk product. Wel dient het beschadigde of niet werkende product aan ons te worden geretourneerd, evt. hiermee gemoeide kosten worden niet vergoed. Beschadigingen en defecten dienen binnen 24 uur na ontvangst aan ons te worden gemeld. Gaat het product daarna stuk dan gelden de door de fabrikant verstrekte garantievoorwaarden. Vanzelfsprekend helpen wij u om die garantie te claimen. Neem in zo’n geval via email contact met ons op zodat wij u daarmee kunnen helpen. Transportschade e.d. is conform artikel 11 lid 6 van onze algemene voorwaarden echter voor risico en rekening van u, tenzij u bij het bestellen heeft gekozen voor de verzekerde verzending optie.

Elektronische producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van de afkoelingsregeling omdat van deze producten niet gecontroleerd kan worden of ze niet gemonteerd zijn geweest. Deze producten kunnen onzichtbaar en onherstelbaar beschadigd raken door verkeerde montage. Ook is het mogelijk dat ze na aangesloten te zijn geweest zijn ‘ingeleerd’ dan wel ingeregeld waardoor ze niet meer op een ander voertuig zijn te gebruiken. Onder deze uitzonderingsregel vallen onder andere CDI en ECU units, maar ook (toeren)begrenzers, cockpit/teller units, sensoren etc.

Ook technische onderdelen zoals cilinders, zuigers, tandwielen, uitlaten en dergelijke, alsmede producten die op bestelling, al of niet op maat, worden gemaakt kunnen niet met gebruikmaking van de afkoelingsregeling worden geretourneerd. Voor deze producten geldt een restocking fee van minimaal 40%.

Op de betreffende productpagina’s staat duidelijk aangegeven wanneer een artikel niet onder de afkoelingsregeling valt. Let hier dus op voordat u bestelt.

Vanzelfsprekend is de 14 dagen afkoelingsregeling voor kopen op afstand niet van toepassing wanneer u goederen of diensten via onze website aanschaft en deze komt ophalen bij ons bedrijf. U bent dan immers in de gelegenheid om tijdens het afhalen de gekochte producten te controleren op defecten, beschadigingen en manco’s. Ook kunt u op dat moment vaststellen of de producten of dienst overeenkomstig de informatie op onze website zijn en of deze aan uw eisen en / of uw verwachtingen voldoen.

Ongebruikte, ongemonteerde én onbeschadigde spullen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd naar:

Roger Trading B.V.
T.a.v. RMA Afdeling, <hier uw ordernummer>
Groenedwarsweg 4a
7311 DE  Apeldoorn
Nederland

Het is aan te raden eerst een email te sturen naar info@rogertrading.nl, vergeet daarbij vooral niet om uw ordernummer te vermelden.

Roger Trading B.V. kan haar retourbeleid naar eigen goeddunken op elk willekeurig moment updaten of wijzigen, wanneer we dat doen zullen we ook de ‘Laatst ge-update datum’ bovenaan deze pagina over het retourbeleid aanpassen. Bekijk deze pagina daarom regelmatig.