Gratis vanaf € 100  +31 6 38539177  info@rogertrading.nl

Winkelwagen
€0,00
Afkoelingsregeling

U mag tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de bankrekening of creditcard die u heeft gebruikt voor de aankoop.

Uw retourzending kan alleen geaccepteerd worden indien de producten compleet, ongeschonden, ongebruikt (niet gemonteerd geweest) en in de originele verpakking door ons worden ontvangen. Alle portokosten zijn voor uw rekening.

Verkeerd Product

Wanneer u de bestelling ontvangt dient u deze direct te controleren. Mocht één van de producten die u heeft ontvangen afwijken van het door u bestelde product dan kunt u het uiteraard aan ons retourneren. Roger Trading zorgt er dan voor dat het juiste product zo snel mogelijk alsnog bij u wordt afgeleverd. Neem verkeerd geleverde producten niet in gebruik! Alleen ongebruikte en ongeschonden producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Roger Trading is echter niet verplicht het product te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen. Wij wijzen er bij deze op dat alle afbeeldingen op onze website slechts dienen ter illustratie, en het te ontvangen product er dus (iets) anders uit kan zien. Uiteraard spannen wij ons in om alleen afbeeldingen te plaatsen die het product tonen zoals het is.

RMA (defect of beschadigd product)

Wanneer een door ons geleverd product beschadigd is of niet werkt zoals u mag verwachten dan wordt dat uiteraard kosteloos door ons omgeruild voor een deugdelijk product. Dit geld echter alleen gedurende de eerste 14 dagen. Gaat het product daarna stuk dan gelden de door de fabrikant verstrekte garantievoorwaarden. Vanzelfsprekend helpen wij u om die garantie te claimen. Neem in zo’n geval via email of telefoon contact met ons op zodat wij u daarmee kunnen helpen.

Producten uitgezonderd van de afkoelingsregeling

Elektronische producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van de afkoelingsregeling omdat van deze producten niet gecontroleerd kan worden of ze niet gemonteerd zijn geweest. Deze producten kunnen onzichtbaar onherstelbaar beschadigd raken door verkeerde montage. Ook is het mogelijk dat ze na aangesloten te zijn geweest zijn ‘ingeleerd’ danwel ingeregeld waardoor ze niet meer op een ander voertuig zijn te gebruiken. Onder deze uitzonderingsregel vallen onder andere CDI en ECU units, maar ook (toeren)begrenzers, cockpit/teller units etc.

Ook technische onderdelen zoals cilinders, zuigers, tandwielen, uitlaten en dergelijke, alsmede producten die op bestelling, al of niet op maat, worden gemaakt kunnen niet met gebruikmaking van de afkoelingsregeling worden geretourneerd. Voor deze producten geldt een restocking fee van minimaal 30%.

Op de betreffende productpagina’s staat duidelijk aangegeven wanneer een artikel niet onder de afkoelingsregeling valt. Let hier dus op voor u bestelt.

De retourprocedure:

Stap 1:
Log in op uw accountpagina of gebruik het retourformulier en zoek de bestelling op waarvan u één of meerdere producten wilt retourneren.

Stap 2:
Click op de button ‘retouraanvraag’

Stap 3:
Volg de instructies die u vervolgens per mail van ons krijgt toegestuurd.