iDeal (gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. De betaling wordt direct verwerkt, en de order wordt direct in behandeling genomen.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, Yoursafe en Revolut.

We accepteren de meest gangbare creditcards zoals Visa, Mastercard en American Express. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren op onze website en de betaling wordt direct verwerkt, waarna de order direct in behandeling wordt genomen. Voor het gebruik van creditcards brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten).

Bancontact is een populaire betaalmethode in België en werkt op dezelfde manier als iDeal. U betaalt vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betaling wordt direct verwerkt waarna uw order direct in behandeling wordt genomen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Bancontact.

Sofort banking is een directe bankoverschrijving en is beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Spanje, Italië en België. U betaalt vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betaling wordt direct verwerkt. Voor het gebruik van Sofort Banking brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten). Uw order wordt nadat de betaling is geautoriseerd in behandeling genomen.

KBC/CBC is een populaire betaalmethode in België en werkt op dezelfde manier als iDeal. U betaalt vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betaling wordt direct verwerkt en in behandeling genomen. U kunt ervoor kiezen om het aankoopbedrag direct of tot maximaal twee maanden later van uw rekening te laten afschrijven. Voor het gebruik van KBC/CBC brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten).

Alleen al u klant bent van de Belgische bank Belfius kunt u gebruik maken van deze betaalmethode. U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betaling wordt direct verwerkt en in behandeling genomen na autorisatie. Voor het gebruik van Belfius brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten).

Giropay is een Duitse online betaalmethode, waarmee u veilig en snel kunt betalen via uw eigen bankomgeving. Voor het gebruik van Giropay brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten).

EPS is een Oostenrijkse online betaalmethode die gebruikmaakt van internetbankieren, en waarvan alleen klanten van Oostenrijkse banken gebruik kunnen maken. Na plaatsen van de bestelling moet u als klant uw eigen bank selecteren in de lijst. Vervolgens wordt u doorverwezen naar het betaalscherm van deze bank. Daar kunt u dan de betalingen via EPS uitvoeren volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. De order wordt indien de betaling slaagt meteen in behandeling genomen. Voor het gebruik van EPS brengen wij een niet restitueerbare toeslag in rekening (orderkosten).

Bitcoin is de bekendste en meest geaccepteerde cryptomunt ter wereld en kan gebruikt worden om bij ons af te rekenen.

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bitcoin wil betalen. U wordt dan doorgeleid naar onze beveiligde omgeving waar u een QR code krijgt te zien die u met uw bitcoin wallet app kunt scannen om de betaling af te ronden. Alle network fees zijn voor uw rekening. Na 1 netwerkconfirmatie wordt uw bestelling geaccepteerd door ons systeem. Pas na 6 netwerkconfirmaties is de order definitief waarna u een orderbevestiging in de mail krijgt en wij de order zullen verwerken. Vanwege de sterke koersschommelingen van Bitcoin ten opzicht van de Euro wordt bij restitutie/creditering van aankopen uitgegaan van de actuele wisselkoers op de dag van terugbetalen met dien verstande dat u nooit meer bitcoin terug krijgt dan u heeft betaald.