Gratis vanaf €100 085-3033434 info@rogertrading.nl review score 4,7
Winkelwagen
€0,00

Wij hanteren diverse gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL, PayPal én Creditcard betalingen.

iDEAL (Gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING Bank, KNAB, Moneyou Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos en Van Lanschot.

Hoe werkt een betaling via iDEAL? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de website van uw bank waarin de betaalmodule van uw bank wordt geladen met de betaalopdracht voor uw bestelling.

U wordt door uw bank gevraagd de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Creditcard

U kunt uw bestelling op onze website betalen met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen.

Hoe werkt een betaling met creditcard? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met uw creditcard wilt betalen. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Buckaroo B.V. waar u uw creditcard gegevens invult en de betaling autoriseert. Na betaling worden wij door Buckaroo automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

PayPal

PayPal is wereldwijd het meest gebruikte online betaalsysteem. Betaling via PayPal is veilig en snel. Uw creditcard nummer, bankrekening nummer en privéadres worden door PayPal nooit aan ons ter beschikking gesteld. Via PayPal kunt u online betalen met één van de door u binnen de PayPal omgeving gekoppelde betaalmiddelen, zoals bijvoorbeeld de populaire creditcards (Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard), maar ook uw bankrekening. Het is zelfs mogelijk om via PayPal te betalen met een krediet dat u via een bankoverschrijving kunt opwaarderen.

Hoe werkt een betaling via PayPal?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via PayPal wilt betalen. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van PayPal waar u inlogt op uw PayPal account. Vervolgens kunt u kiezen met welke van de door u gekoppelde betaalmiddelen u wenst te betalen. Na betaling worden wij geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. U krijgt direct een orderbevestiging via e-mail en wij zullen de bestelling zo snel mogelijk verwerken.