Gratis vanaf € 100  085 – 303 34 34  info@rogertrading.nl

Winkelwagen
€0,00

Wij hanteren twee gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL en Creditcard betalingen daarnaast kunt u natuurlijk ook uw bestelling betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op onze bankrekening.

iDEAL (Gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING Bank, KNAB, Moneyou Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos en Van Lanschot.

Hoe werkt een betaling via iDEAL? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de website van uw bank waarin de betaalmodule van uw bank wordt geladen met de betaalopdracht voor uw bestelling.

U wordt door uw bank gevraagd de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Voor het verwerken van de betaling via iDeal worden u geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard (+1,8%)

U kunt uw bestelling op onze website betalen met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen.

De kosten voor het betalen met een credit card bedragen 1,8% van het totale orderbedrag incl. de verzendkosten.

Hoe werkt een betaling met creditcard? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met uw creditcard wilt betalen. De kosten voor betaling met creditcard worden aan het totaalbedrag toegevoegd en u wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Buckaroo B.V. waar u uw creditcard gegevens invult en de betaling autoriseert. Na betaling worden wij door Buckaroo automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Afterpay ( 1 Euro + 2,75%)

Als u gebruik maakt van de mogelijkheid om achteraf te betalen (Aftepay) heeft u de volgende informatie nodig:

Betalingen dient u te voldoen op één van de volgende rekeningnummers die voor u van toepassing is:

Nederland:
IBAN: NL24ABNA0598152180

België:
IBAN: BE94719400064914

Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen

Voor alle betalingen via het AfterPay-systeem gelden de algemene betalingsvoorwaarden van:

Arvato Finance B.V. handelende onder de naam AfterPay

Postbus 434 8440 AK Heerenveen,

KvK-nummer: 08203350 BTW-nummer: NL8210.92.698.B01


De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roger Trading, Groenedwarsweg 4a, 7311 DE te Apeldoorn, KvK-nummer 76894762, BTW nummer NL860829662B01, houder van de webshop rogertrading.nl, heeft haar vordering op u overgedragen aan AfterPay. Dit betekent dat u alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van AfterPay.

LET OP:

  • als u niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay u verplichten om nog eens te betalen;
  • als u niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten aan u in rekening
    gebracht worden.