Wij hanteren diverse gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL, PayPal, Bitcoin, Bancontact, Giropay, Sofort, Apple Pay, KBC én Creditcard betalingen. 

iDEAL (Gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, Handelsbanken en Revolut.

Hoe werkt een betaling via iDEAL? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de website van uw bank waarin de betaalmodule van uw bank wordt geladen met de betaalopdracht voor uw bestelling.

U wordt door uw bank gevraagd de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Creditcard

U kunt uw bestelling op onze website betalen met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen.

Hoe werkt een betaling met creditcard? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met uw creditcard wilt betalen. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Buckaroo B.V. waar u uw creditcard gegevens invult en de betaling autoriseert. Na betaling worden wij door Buckaroo automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

PayPal

PayPal is wereldwijd het meest gebruikte online betaalsysteem. Betaling via PayPal is veilig en snel. Uw creditcard nummer, bankrekening nummer en privéadres worden door PayPal nooit aan ons ter beschikking gesteld. Via PayPal kunt u online betalen met één van de door u binnen de PayPal omgeving gekoppelde betaalmiddelen, zoals bijvoorbeeld de populaire creditcards (Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard), maar ook uw bankrekening. Het is zelfs mogelijk om via PayPal te betalen met een krediet dat u via een bankoverschrijving kunt opwaarderen.

Hoe werkt een betaling via PayPal?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via PayPal wilt betalen. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van PayPal waar u inlogt op uw PayPal account. Vervolgens kunt u kiezen met welke van de door u gekoppelde betaalmiddelen u wenst te betalen. Na betaling worden wij geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. U krijgt direct een orderbevestiging via e-mail en wij zullen de bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Bitcoin

Bitcoin is de bekendste en meest geaccepteerde cryptomunt ter wereld en kan gebruikt worden om bij ons af te rekenen.

Hoe werkt een betaling met Bitcoin?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bitcoin wilt betalen. U wordt doorgeleid naar onze beveiligde omgeving waar u een QR code krijgt te zien die u met uw bitcoin wallet app kunt scannen om de betaling af te ronden. Alle network fees zijn voor uw rekening. Na 1 netwerkconfirmatie wordt uw bestelling geaccepteerd door ons systeem. Pas na 6 netwerkconfirmaties is de order definitief waarna u een orderbevestiging in de mail krijgt en wij de order zullen verwerken. Vanwege de sterke koersschommelingen van Bitcoin ten opzicht van de Euro wordt bij restitutie/creditering van aankopen uitgegaan van de actuele wisselkoers op de dag van terugbetalen met dien verstande dat u nooit meer bitcoin terug krijgt dan u heeft betaald.

 

Filters

Onderdelen / Accessoires
Prijs
0,009.995,00