Custom Scooters

Als eerste in de wereld bouwden wij op onze website een Vespa en Piaggio Zip scooter-configurator waarmee een nieuwe Vespa of Piaggio scooter helemaal naar eigen wens kan worden samengesteld in elke gewenste kleur.

Wij begrijpen namelijk als geen ander dat iedereen op een unieke scooter in zijn of haar eigen stijl wil rijden. Daarom bieden wij de meeste opties, volgen wij de laatste trends en ontwikkelen zelf unieke accessoires.

Om het voor iedereen bereikbaar te maken hanteren wij de scherpste prijzen in de markt én bouwen we de nieuwe scooter ook nog eens gratis conform de opgegeven specificaties op!

Reparatie en Onderhoud

In onze goed geoutilleerde werkplaats voeren onze, in Vespa en Piaggio scooters, gespecialiseerde monteurs alle onderhoudswerkzaamheden uit waarbij uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt.

Ook verhelpen zij elke denkbare storing aan uw favoriete vervoersmiddel, tunen deze voor maximale prestaties of installeren zij vette accessoires.

Webshop

Vanuit ons eigen magazijn versturen wij zes dagen per week de mooiste en beste accessoires, en uiteraard ook originele reserveonderdelen voor mensen die zelf willen sleutelen en pimpen.

Meer dan 90% van alle orders kan uit de eigen voorraad dezelfde dag nog worden uitgeleverd, nog eens 8% binnen 1 of 2 dagen. Dit alles dankzij ons uitgekiende logistieke systeem.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ben je gevallen, is de scooter omgewaaid of heb je een aanrijding gehad?

Het lijkt vaak erger dan het is. Met onze ervaring, expertise en grote voorraad reserveonderdelen is de schade binnen no-time weer onzichtbaar hersteld zodat je weer snel de weg op kan.

roger

Roger 'Schwarzenegger''

Oprichter / Eigenaar

Uit pure liefde voor Vespa scooters heeft Roger in 2014 ons bedrijf opgericht. Weet aan elk scooter probleem een mouw te passen en zwaait de steeksleutel in de werkplaats.

Is vaak in de sportschool te vinden als hij niet met zijn zoontje speelt. F1 fan en voetbalgek.

edwin3

Edwin 'Globetrotter'

Directeur / Eigenaar

Manusje van alles binnen het bedrijf, maar houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen van de website/automatisering

Heeft bijna de hele wereld gezien, houdt van extreme sporten, EDM, thrillers en grappen maken.

mark

Mark 'Paparazzo'

Magazijnchef

Verstuurt bestellingen sneller dan het licht, houdt ons magazijn gevuld en is onze designated fotograaf.

Kent elk speciaalbiertje ooit gebrouwen, family man, stuitert net als Edwin het best op EDM.

Daniel

Daniël

Stagiair

Is hard op weg de beste monteur van Nederland te worden.

Traint zich suf, breekt menig hartje, bounced op de tonen van FunX. Kan goed overweg met onze koffiemachine.

Wat doen wij?
Wie zijn wij?
Waar woont onze zaak